Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > KOUPÍM Octávia I 1.8T RS

o Navštíveno 4743x o
o 11.05.2011, 17:51 | Marceliusis | Upraveno: 2011-05-11 17:53:40
...NÉ KOMBI !! Nevytuněnou, nenačipovano - prostě v originál stavu. Moje nenáročná představa(utopije) = po 1.majiteli celkově,néé 1. v DE jeden si to dovezl na 2měsíce a pak já a já čekám rodinu tak prodávám apod. servisní kniha, výbava : xenony, výhřev sedaček, loketní opěrka, tempomat( po shlédnutí snad všech CZ inz. jsem zjistil že tato výbava neni vždy samozřejmostí).
Na barvě snad ani nesejde ALE žlutá nebo červená by byla ideální.
CENA : 130.000,- - 170.000,- dle stáří, výbavy apod.
Marcel
773 943 143

o 11.05.2011, 18:37 | Marceliusis

foto k příspěvku  od Marceliusis

o 11.05.2011, 18:55 | Akordýsek
Hodně štěstí .-)
o 11.05.2011, 19:01 | BMWE30
přeji hodně štěstí já takhle sháněl Hondu Civic Type-R 96-00 .......nesehnal tak přeji ať to víde tobě
o 11.05.2011, 19:09 | Marceliusis
BUDU HO POTŘEBOVAT PROTOŽE mi jedna taková proklouzla a sedim u netu každej den už týden a čekám a čekám a ....
o 11.05.2011, 19:14 | madmaik
a myslim ze budes cekat este dlouho.zkousel si se porozhlidnout v nemecku?
o 11.05.2011, 19:36 | Marceliusis
proč myslíš - jako že jich je v tomhle stavu málo? DE si nechávám jako poslední možnost: dostal jsem typ na nějaké manžele co to celé zařizujou za cca 350 euro.
o 11.05.2011, 19:48 | carlos
z Chebu
o 11.05.2011, 19:57 | camron
No, asi tak, jak píšeš, prostě "utopije" :-)
o 11.05.2011, 19:58 | madmaik
na auto-plus.cz je jedna po prvnim,bez xenonu,ale vypada nejak divne :D
o 11.05.2011, 20:06 | Brnďa
BMWE30 a k cemu by ti byla pravostranka? :)
o 11.05.2011, 20:07 | Marceliusis
ano z Chebu - máš zkušenost...Panthesovi nebo tak nějak.

jo na tu jsem koukal ale má 170.000km jin supr po 1majiteli v ČR
o 11.05.2011, 20:36 | Proffesor_W | Upraveno: 2011-05-11 20:39:12
Ahoj, hned ze zacatku ti reknu rovnou, aby ses na to vysral, u nas nic takovyho nenajdes a kdyz najdes, tak to z 99% bude nalestena bida, navrch huj, vespod fuj 1000x stoceny. Vzhledem k me cerstve zkusenosti ti navrhnu, vyhlidni si neco v DE a jed si pro nej SÁM!!! Nenechavej si nic tahat, je to tak jednoduchy ze to nema smysl, jediny co potrebujes, je jeden den volna a trosicka trpelivosti. Muj postup byl tento:

1. Nalezeni+komunikace s prodavajicim:
Na autoscout247.de jsem si nasel co jsem hledal. Hodne pomuze kdyz si nechas vyjet vsechna auta od prodejce ktery prodava auto co se ti libi a kouknes i na ostatni veci co nabizi. Napis mu email o co mas zajem, zeptej se ho zda ma auto TUV, COC list a zda je cena konecna nebo se s ni da hybat. Pozadej ho taky aby ti mailem poslal VIN kod. Ten si nech na netu zkontrolovat zde:
[ Link ]
a pak si zajdi do skodovky jestli o tom nemaji nejaky informace v databazi. Nevim jak skodovka, ja bral renaulta a tam meli vsechno. Napis mu aby ti k datu kdy si pro auto pridjedes nechal udelat prevozni znacky (cca 60€, nekteri si to nechavaji zaplatit). Znacky maji zluty pruh s datem do kdy plati. Plati 5 dnu a dostanes k nim i zelenou kartu. Na tyhle znacky auto nemusi mit ani TUV/technickou a muzes s nim jet po ose.

2. cesta + koupe:
Domluvis si kdy tam pojedes. Prijedes tam, auto si prohlidnes, projedes, muzes si taky domluvit kontrolu v nejakym servise. Pokud vse ok, vycvakas mu penize. Pohlidej si hlavne aby ti dal velky a maly TP nemecky. Mel by taky mit COC list (bily papir+cerny pismo, podobny nasemu velkymu TP). Pokud ma auto TUV tak papiry z Dekry k emisim a technicke, pokud nema, nevadi. Nacvaknes znacky, musi ti dat zelenou kartu k nim.

3. U nas
a) Pojedes se vsema papirama co k tomu mas na STK a nechas si udelat dovozovou STK, cena u mne byla 1800,- + 400,- za emise. Poslali mne domu adruhy den jsem si sel pro protokoly. Z vlastni zkusenosti rada: zkontroluj si sve jmeno na protokolu at to maji dobre napsane.
b) Pujdes si zavrit povinne ruceni
c) pujdes na odbor dopravy. Tam zaplatis 1500,- za zadost o registraci auta. Hodne zalezi na jakyho urednika natrefis. Musi ti to schvaleni zaridit do 30-ti dnu. Z 99% to udelaji do dalsiho uredniho dne. Mne to chlapik udelal asi za pul hodinky na pockani. A pak uz si jen nechas auto napsat na sebe, zaplatis 800,- za znacky a hotovo.

Mne to vse trvalo 3 dny a jezdim. U nas bych fakt auto nekupoval ani omylem uz. Navic s jen po emailu mi typek slevil 650€, na miste jeste dalsich 150€. Taky se zeptej jestli nahodou k autu neni zimni sada kol. V tom bazaru kde jsem si auto vybral je meli skoro ke vsem a bez zeptani ti o tom nereknou.
o 11.05.2011, 20:38 | Proffesor_W
Jeste dodam ze nikde jsem nemel zadny problem, ani v bazaru, ani na STK, ani pri uzavirani povinnyho a ani na odboru dopravy, vse probehlo naprosto hladce bez jakych koliv kecu a zdrzovani. Pokud k tomu autu budou vsechny papiry (hlavne velky+maly TP a COC list) tak nebudes mit problem s prihlasenim.
o 11.05.2011, 20:47 | Marceliusis
Teeeeeda pěknej popis, moc děkuju. Přesně v tomhle je asi problém nás všech co by jsme i rádi auto z DE sami koupily ale bojíme se papírování a složitosti.
U nás je to asi o náhodě narazit na jedinej kus co se k němu někdo nějak choval - proto mě fascinujou inz. bazarů typu : STAV : skvělý... a pod tím SERV.K : NE, PRV.MAJ : NE no co si o tom asi můžu myslet nehledě na to že na tipcars.cz je už i možnost zadání VIN a to tam samozřejmě neni!

Děkuju moc za info.
o 11.05.2011, 20:56 | Proffesor_W
Ale toho papirovani tam opravdu neni. Nvyplnujes zadny papiry na STK, tam to udelaji vse sami, jen udelas povinny ruceni, a na odboru dopravy vyplnis jeden papir, a to jeste jenom opises z TP nemeckyho (nebo COC, je to stejny) a pak vyplnis zadost o registraci, takze pri dovozu z DE, vyplnis jen par radku navic oproti koupeni auta u nas, opravdu se toho neboj. Fakt nemas ceho.
o 11.05.2011, 21:04 | relax | Upraveno: 2011-05-11 21:09:11
Marceliusis: to že k autu není serviska a není první majitel v čr neznamená, že je auto špatný. A naopak to, že auto má prvního majitele, servisku a na tachometru 90.000 to ti taky nic nezaručí. Osobně bych doporučil spíš než ty tipcay apod projiždět soukromou inzerci.

Edit: [ Link ] otázka několika málo sekund
o 11.05.2011, 21:05 | Proffesor_W | Upraveno: 2011-05-11 21:07:35
Nejvic peklo byl ten bazar kde jsem to kupoval, typek evidentne vedel co prodava, mel jen par aut a vse byly stejnyho typu, pouze auta s turbem a hatchbacky, mel tam Astry turbo, Golfy V GTI, Opel Corsu OPC, 207RC 1.6t, Saaba turbo, Focuse ST, New Beetla s turbem. To je pak super kdyz jedes na zkusebni jizdu a bazarnik ti rekne abys tomu prosim nenakladal dokud se neohreje voda, ze mas tak 5 minut jet do 3000 otacek.
TO se ti u nas jen tak nestane. Tady je to jen o tom prodat a nekoukat jak a v jakym stavu. Vrakoviste evropy. Nad 100 000 tu fakt nema cenu kupovat jakekoliv auto. Ted s tou zkusenost jak je to jednoduchy z venku uz vubec ne.

edit: Mimochodem, pokud jsi z moravy nebo jiznich cech, taky koukej na rakousky autoscout24.at
o 11.05.2011, 21:11 | relax
oprava odkazu :) [ Link ]
o 11.05.2011, 22:16 | Marceliusis
relax: projíždim všechno od bazos.cz, aukro.cz, sbazar.cz Yauto.cz a a a a a ...a samo bych nejraději soukromníka - děkuji za odkaz - ALE serviska je přece jen záruka že si můžeš obvolat servis jestli to tam bylo apod. je to max. jistota km ale jinak kupuješ zajíce v pytli leda máš hodně šikovnýho servisáka při koupi.

prf.W : jsem z Prahy, ale kouknu na to....
o 11.05.2011, 22:27 | relax
Jasan chápu, jen tě opravím - serviska v dnešní době není max. jistota km, ale jakás takás jistota :) - doporučuju auto protáhnout i přes cebii, kde je evidence technickejch kontrol včetně stavu km. Je to další střipek k "jistotě" km ...
o 11.05.2011, 23:24 | Marceliusis
Nevim jak kde ale kamrád ze servisu ve Škodě tvrdil že dneska už ani kamarádům nedává razítka = že pokud tam je a ty si zavoláš do Škody jestli to tam bylo a oni řeknou že záznam nemaj tak je něco špatně a pak je serviska k ničemu a jdu od koupě.. Ted to takhle udělal pán co ode mne kupoval OII a servis byl v Nh caru - řekli mu a co tam dělali a on byl v klidu že jsem si doma nehrál na servis.. Tak jsem to myslel já.
o 12.05.2011, 10:00 | Vlastah
Proffesor_W: super navod, diky
akorat 2 veci:
1. muzes vjet do CR bez povinneho?
2. kdyz zavolas, at ti udela prevozni znacky - to znamena, ze auto uz si musis vzit, ne?
popr. kdyz najdes na aute nejaky problem, ty prevozky tak jako tak zaplatis, ne?
o 12.05.2011, 10:07 | Brnďa
pokud vim tak k prevozkam jak pise se da i zelena karta a je to pojisteny na tech par dni a muzes s tim dojet dom
o 12.05.2011, 10:13 | Vencaf
ještě bych doplnil, že pokud to budeš přihlašovat v Praze sám, tak se připrav na to,že lidi, co dělají přihlašování dovozů na úřadě jsou ultrazmrdi v pravým slova smyslu a udělají všechno proto,aby jsi musel dát úplatek, jinak jsou schopní ti to nepřihlásit kvůli naprosto smyšlenýmu důvodu..
o 12.05.2011, 10:33 | Kapka (M)
jednu mam...černou..ale zatim nedam :-) nebot jsem s ni maximalne spokojen..takže me už par let nic nedonutilo ji vymenit za neco jineho..a asi si ji ješte chvilku necham...takže ti preju dal klidne hledani..a držím palce abys narazil na TOP kus jako ja pred lety

foto k příspěvku  od Kapka

o 12.05.2011, 11:57 | mikevr6
Pred casem byla jedna krasna zluta na vw klubu na prodej,hledal jsem ten inzerat ale nenasel jsem ho.Mozna budes mit vic stesti....
o 12.05.2011, 12:19 | Dragster
Kapka: Tu tvojí bych chtěl i s těma holkama :-)

Jinak přeji hodně štěsí při hledání, já to také kdysi zkoušel, ale neměl jsem trpělivost.
o 12.05.2011, 12:41 | Marceliusis | Upraveno: 2011-05-12 12:43:00
Kapka : hmmm, narazit - je to asi jako ve všem - o štěstí a náhodě. Mám ted dvě na prohlídku tak jsem zvědav ale postupně jsem musel slevyt např. z kilometrů i když mě kolega ujištuje že i při 160.000km je to pořád dobrý... Máš nějakou negat.zkušenost z OIRS??

mikevr6 : možná to byla ta co mi utekla..110.000km ve všem na co si člověk vzpomene a dle popisu jsem

pochopil že 1.maj CZ - joo a měla bílá kola.

Vencaf : u nás to za chvili dopadne jak v Rusku...nenávidím uplácení za něco co je samozřejmost v rámci pracovní povinosti.
o 12.05.2011, 13:46 | Kotass
Jako Prof, sám jsem si pro auto jel do DE a pak jsem dotáhl i několika kamarádům a všechno bylo naprosto v pohodě a bez jediný komplikace jak v DE tak i u nás. Jejich úředníci Ti narozdíl od našich OCHOTNĚ poradí když nevíš a všechno kolem přepisu a vyřízení převozek je na počkání což je vynikající. Pravdou je, že se snažíme shánět auta spíš od soukromníků než bazarů, ale to je způsobeno mojí vrozenou nedůvěrou. :)

Vlastah :
1.) S převozkama máš povinný ručení platný v rámci celé EU takže v pohodě s tím můžeš jezdit dokud neskončí platnost nebo si nevyřídíš český SPZ a pojistku.
2.) Převozky a pojištění se dělají na místě na počkání, jenom si zjisti otevírací dobu na příslušném úřadě aby pracovali když tam zrovna pojedeš.
o 12.05.2011, 13:59 | tappaja
K tem prevozkam, vetsina bazarniku to udela na pockani, vetsinou kde je vetsi koncentrace bazaru, tak jsou tam shopy, kde lisujou znacky. Kdyz reknes, ze ti staci na den, dva nebo tri, odviji se podle toho cena. Denni (nebo dvoudenni, to uz si nepamatuju), stala cca 40 eur.
Za 30minut od zaplaceni hosi odjizdeli.
o 12.05.2011, 14:22 | Bucci
Dragster: tak proč Katie nenapíšeš :-), třeba ti i odpoví hehehe
o 12.05.2011, 15:43 | Rudi
Jen k tomu dovozu, málo kdo ti bude reagovat na mail, možná měl profesor štěstí, ale stejně jako kdekoliv jinde, nerad někdo odpovídá na x desítek mailů denně. Proto každej vyžaduje a bazary obzvlášť, aby sis zavolal a na všechno se je zeptal, třeba i na slevu. Pokud vidí jasnej zájem a né smlouvání, pak třeba přistoupí na mailovou komunikaci - víc fotek, vinko atd..
Stejně tak ti většina bazarníků neudělá dopředu značky na svoje náklady, klasický 5ti denní 90-100Eur, když nemá 100% jistotu, že si to odvezeš a on by tak vyhodil prachy do luftu. Nicméně stačí se ho zeptat, jak maj na úřadě otevřeno a je klid.
COClist není potřeba, stačí německej techničák, ale pokud ho má, je to jistá výhoda, stejně tak hromada dalších podkladů, účtů atd...
Výhoda nicméně v Německu je, že když tam seš ráno na osmou, tak v případě, že auto nebude odpovídat, můžeš se relativně rychle přemístit na jiný po hustý síti dálnic.

Tappaja - mohl bys rozhodit trochu víc info ohledně těch značek jen na určitej počet dní? CO vim, tak byly jenom na 5dní nebo pak červený, kde auto muselo mít technickou na 2 a víc tejdnů.
V tý "turecký bazarnický části" ti značky vylisujou a prodaj pojištění, ale se značkou stejně musíš na úřad, kde ti daj ještě kolky...
o 12.05.2011, 15:48 | Marceliusis
Problém je že teď ani v DE co jsem koukal nic co by za to stálo neni, nehledě na to že ty ceny jsou celkem na OI RS dost vysoko a to na autech s km přes 100.000
hledat
čekat
hledat
čekat, jen už mám oči jak angorák.....
o 12.05.2011, 16:06 | tappaja
Rudi:

Pred cca dvouma mesicema jsem jedno auto okukoval, pak sem prijel bracha s kamosem, dohodli cenu, ja jel do banky pro penize a on jim mezitim zaridil zluty prevozky na 2 dny za 45euro, veskery papiry a trada do CR. Auto melo platny TUV. Po ceste zpet meli policejni kontrolu, jako 90% vsech aut na prevozkach a bez problemu vse proslo.
o 12.05.2011, 16:12 | clown
Bucci ..
sem tam nejak Katie prehlid :o)))
o 12.05.2011, 16:34 | Proffesor_W
12.05.2011, 10:00 | Vlastah
1) povinny mas v cene te znacky, k te znacce dostanes normalne zelenou kartu, pojistka je v cene te znacky. Muzes si vzit i znacku s cervenym pruhem, rozdil je ten, ze je drazsi, musis mit platnou TUV pro prevoz po ose a znacka ma delsi platnost, 9 a vice dnu, od teho se lisi cena (rozdil v tom povinnym ruceni v cene)

2)ano, volal jsem mu a on se mne ptal jestli to auto vezmu, na to jsem mu odpovedel ze to musi vedet on sam co prodava a pokud si je jisty kvalitou auta, pak at je klidne vezme. Pokud by auto bylo o nicem, tak by to asi zalezelo na chovani bazarnika, pokud by byl v klidu tak bych mu ty eura za tu znacku dal, pokud by to byl nejaky kreten tak bych se na nej vykaslal a jel pryc. Jinak jak pise Kotass a tappaja, znacky delaji v kazde vesnici skoro coz nechapu lol. Tam to bylo asi o tri baraky vedle. Ja si je nechaval delat dopredu z casovych duvodu, ten chlapek byl dopoledne pryc, mi prijeli odpoledne a ten urad se znackama mel otevreno v patek jen dopoledne, tak mi to delal den predem.
o 12.05.2011, 17:09 | france
o jedne na prdej ve velmi good stavu vim, jinak barva cervena zjistm do zitra zda je to aktualní

Radek
o 12.05.2011, 17:43 | Marceliusis
FRANCE : ČUPR!!!!!tel : 773 943 143 celej víkend mám volno takže bych to rovnou okouknul.
Děkuju
o 12.05.2011, 20:52 | Kapka (M)
hele kilometry bych tak neresil..mam osobne nejak okolo 190tisic..a v pohode..motor nezere olej atd...ale projel jsem se treba v jedne dotahle z nemecka.mela snad okolo 110tisic...a hruza..totalne oddelane auto..zalezi na pristupu majitele
o 13.05.2011, 00:14 | france
ta co je tadey je v dobfrem stavu, dnedka jsem se mu nedovola, tak uvisdim zitra, sedel jsem v tom auto peklný cistý, ozivovla jsem tam radio Parot, zoz je tam asi nehorsi soucastka)
zitra dam vedet
o 13.05.2011, 11:42 | Vlastah
Proffesor_W: diky za vysvetleni
o 13.05.2011, 16:17 | Marceliusis
Kapak : jo to mi taky ten kolega říká když mu volám a :..hele ono to má ale 165.000km on : ..to neřeš to je dobrý ten motor vydrží nesmysl jen se k tomu ty lidi musej chovat..

france : no kdyby to tak bylo tak Haleluja..zkusim jednu fotku co jsem včera dostal jako nabídku zmenšit a přidat..to budete čubrnět co se otí když se prodává.
o 13.05.2011, 16:20 | Marceliusis
nevím co k tomu dodat...
o 13.05.2011, 16:22 | Marceliusis

foto k příspěvku  od Marceliusis

o 14.05.2011, 12:52 | clown
tak aspon je videt, ze s autem jezdi ..,
moje auta nevypadaj jinak .., potrebuju do auta neco nalozit, odvezt, ne se zouvat ... ,
kazdopadne fotka nic nerikajici, vidis jen jaktaks stav volantu a co je v tom za radio :o)
o 26.05.2011, 21:47 | Zdeny88
Marceliusis: Tak už si nějakou sehnal? Já minulý týden přitáhnul z Německa tuhle krásku. :-)

foto k příspěvku  od Zdeny88

o 27.05.2011, 15:01 | J.O.G.I
Co třeba tahle [ Link ]
o 03.06.2011, 03:08 | Davados
Nic o ní nevim.Dnes sem si ji všiml na Balabence zaparkovanou na Shellce.Červená OI RS a napsáno prodám tel 602454773 tak třeba to bude to co sháníš.
o 03.06.2011, 12:51 | Zdeny88
Teďka se tu objevila tahle, když jsem vybíral svou, tak si pamatuju, že na mobile.de byla za 4700€, měla najeto asi 205tkm a byla odštíplá barva na předním nárazníku, takže je nejspíš nalakovaný. ;-) [ Link ]
o 08.06.2011, 20:01 | Schejby
Škoda Octavia RS 1.8 turbo
Jestli stále hledáš... náhodou jsem narazil na tuhle :-)
[ Link ]
o 08.06.2011, 20:27 | Proffesor_W
tak ta nevypada uplne spatne teda, za okouknuti by asi stala
o 08.06.2011, 20:31 | Schejby
Taky si říkám :-)
o 09.06.2011, 01:00 | Rudi
RS se dělala i v bílý?
o 09.06.2011, 10:39 | cupra.165
To by mela byt ta edice s polepama,ne?
o 09.06.2011, 15:02 | Pajk
Pěknej kousek, škoda xenonů. A bílá co?? frčí!!!
o 09.06.2011, 15:10 | Vasekkch
to bude nějaká skládačka protože v bílé se nedělala a edice motorsport by byla za jinou cenu
o 10.06.2011, 18:06 | Dragster
Ta bílá RS určitě není origo RS.
o 10.06.2011, 23:49 | Rudi
takže normál 1,8T + popis a blbosti z RSa
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.453 sekund.